Hopp til innholdet

Varmepumper fra Panasonic Hitachi iComfort

Våre varmepumper

premium

Panasonic Varmepumper

Varmepumper bygd for nordisk klima med tilbehør som gir dokumentert bedre effekt, høyere energibesparelser og lengre levetid.

Hitachi Varmepumper

Hitachi leverer komplette kjøle og varmeløsninger til privat og proff markedet. Til privatmarkedet leverer de varmepumper og aircondition som er spesialisert både til eldre og nye boliger, samt oppussingsprosjekter i alle størrelser.

dodai

Animair Delta 35

NYHET! Animair Delta er skapt for å gi energismart oppvarming og kjøling til rettferdig pris. Tilpass den enkelt til ditt hjem med enten hvit eller sort innedel. Delta har energiklasse A++ og er et godt valg for boliger med lavt eller middels varmebehov. Utviklet for nordisk klima og driftstestet ned til -25 °C.

iComfort Varmepumper

iComfort er varmepumpen for deg som ønsker en effektiv og prisgunstig modell med en rekke praktiske funksjoner. iComfort egner seg svært bra til både oppvarming og kjøling og har et pent og stilrent design. 

icomfort

Multi Split Varmepumper

Perfekt for boliger med flere etasjer eller større hus. Koble til opptil 5 innedeler på en utedel. Juster temperatur og luftstrøm på hver enkelt innedel.

Luft Vann Varmepumper

En luft til vann varmepumpe er en perfekt erstatning til oljekjel, og er mer vennlig både for miljøet og strømregningen din. Unik teknologi for maksimale besparelser

luftvann

Rentefri nedbetaling

Vi kan tilby 24 måneder rentefri avbetaling via Resurs Bank på alle våre varmepumper. 

Det tilkommer kr 69,- i fakturagebyr. Kontakt oss for mer informasjon